Am deschis acest TOPIC pentru a putea posta poze/filmulete/slideshow`uri de la fiecare iesire.
Daca are cineva poze/filmulete/slideshowuri , aici le este locul.
Incep eu de a posta.
Duminica 10.Ian.2010 am fost in M-tii Sureanu. Traseul: Arad - Deva - Sebes - Sugag - Baraj Oasa (280km) - Partia (20km de offroad) = 300 km. Total 600 km!
De la Barajul Oasa se face dreapta spre Luncile Prigoanei si de aici inca vreo 4 km pana la Partie. Ii drum destul de rau.
Am fost 5 pers: Paul cu Patri , Eu cu Diana si Atti , o masina: Mitsubishi Lancer Combi 4x4.
Am prins vreme foarte buna, cald (0 grade/ -2-3). A fost senin fara ceata , cu vizibilitate buna. Zapada a fost foarte ok , a nins cu o seara inainte 5 cm proaspat. Partiile sunt ok. Din 2 telskiuri a mers unu, dar a fost de ajuns.
Acuma pun SlideShow-urile din care vedeti mult mai mult de cat va puteti imagina din ce am scris eu mai sus.
PART 1
PART 2
PART 3
PS: poate in viitorul apropiat se va putea pune filmulete de pe TriluLilu sau Youtube direct pe forum. Sper sa se faca ceva in privinta asta!
EDIT: Am luat in vedere sugestia ta, de acum utilizatorii pot insera video de pe Youtube si Trilulilu, folosind tag-urile respective.