Sebeș - Luncile Prigoanei

Instructiuni despre accesul auto la Luncile Prigoanei.

Re: Sebeș - Luncile Prigoanei

Mesajde mangeorge pe 14 Ian 2010, 22:52

sixsixtom scrie:Berty, nici vara nu este recomandata aceasta varianta (8 km pana in Luncile Prigoanei), pentru masinile mici. Gropi , bolovani, apa Prigoanei care trece drum. Ce mai..drum de TAF si de jeepane.
Profit de aceasta ocazie sa-l salut pe vecinul GeorgeMan. Ne vedem in zona :D

Eu inca nu m-am aventurat pe traseul ala, am tot zis ca o sa fac inainte sa duc masina la service.

P.S. Salutare vecine!
The best things in life aren't things!
mangeorge

Mesajde Lutzifer_Berty pe 14 Ian 2010, 23:07

mangeorge scrie:
Eu inca nu m-am aventurat pe traseul ala, am tot zis ca o sa fac inainte sa duc masina la service.

P.S. Salutare vecine!

Acuma a trebuit si eu sa intreb, ca pare foarte tentant. Si mai scurt. Si arata indicator spre Cabana Sureanu, Poarta Raiului, Valea Prigoanei... adevarat ii si faptul ca scrie "
circulatia publica interzisa "
:lol:

SL372684-crop tablitza.jpg
Indicator, tablita ...
Lutzifer_Berty

Mesajde Raluca Solonaru pe 16 Ian 2010, 15:18

Am facut 7 ore si jumatate pana in Bucuresti, dar chiar merita plimbarea.Nu e vorba numai de partii, ci intraga zona e foarte frumoasa.
Raluca Solonaru

Mesajde porumbita pe 17 Ian 2010, 00:58

Eu si sotul meu ne-am aventurat pe acel drum in vara anului 2009 cu Suzuki Vitara. Pe acolo se scurge apa care a tarat dupa ea pietre si bolovani. Este un traseu mai degraba pentru masinile off-road.
porumbita

Mesajde Rares Tileaga pe 18 Ian 2010, 11:34

Drumul de care vorbiti se cheama "Gura Prigoanei" si, intr-adevar, este cu totul inaccesibil.
Daca ar fi refacut, insa, ar scurta durata drumului cu o ora, comparativ cu varianta Oasa - Prigoana.
Ultima oară modificat de Rares Tileaga pe 18 Ian 2010, 23:16, modificat 1 dată în total.
Vă așteptăm la centrul de închirieri schiuri, clăpari, bețe, plăci și boots din tabăra sportivă de la Prigoana!
Rares Tileaga

Mesajde Lutzifer_Berty pe 18 Ian 2010, 17:10

Rares Tileaga scrie:Drumul de care vorbiti se cheama "Gura Prigoanei" si, intr-adevar, este cu totul inaccesibil.
Daca ar fi refacut, insa, ar scurta durata drumul cu o ora comparativ cu varianta Oasa - Prigoana.

Poate pe viitor o sa fie facut, cand v-a fi si interes. Deocamdata cine vrea oricum merge! Si dupa cum se vede si pe harta, ar scurta mult. Asa incetutz o sa se faca ...
Macar stim sa nu ne bagam pe acolo. O sa mergem acuma pe 23-24 un grup destul de mare din Arad (15-17 pers). Sper sa fie ok si sa nu fim dezamagiti, ca am vazut ca se plangea lumea destul de mult.
Lutzifer_Berty

Mesajde InuTM pe 01 Feb 2010, 13:57

Rares Tileaga scrie:Drumul de care vorbiti se cheama "Gura Prigoanei" si, intr-adevar, este cu totul inaccesibil.
Daca ar fi refacut, insa, ar scurta durata drumului cu o ora, comparativ cu varianta Oasa - Prigoana.

ai dreptate...deocamdata drumul este inaccesibil pentru masinile mici...am trecut pe acolo cu Dacia Logan, si Dacia papuc, si s-au descurcat cu greu...pe timp de vara...ultima data am reusit performanta de a sparge baia de ulei...pana acel drum se va reabilita..cea mai buna solutie este pe la barajul Oasa si Manastirea Oasa...
InuTM

Anterior

Înapoi la Cum ajungi in zona?