Alternativa de cazare

Posibilitati de cazare in zona.

Alternativa de cazare

Mesajde ICE pe 18 Ian 2010, 12:38

noi am stat la Peti. Contactul l-am luat de aici. Super om. I-am spus ca venim din bucuresi si ajungem pe la 2-3 noapte, ne-a asteptat cu facul facut si dormind iepureste. Am ajuns din pacate la 7 dimineata. Are o cabanuta draguta, mica si simpla, exact ce iti trebuie pentru niste scchiori sau snowborderi.
Caldura a fost o mica problema, deoarece trebuia sa ne tot trezim sa punem lemne pe foc, dar nu-i bai, Peti ne-a asteptat cu mancarica (in zona nu aveti unde manca, trebuie sa va luati mancare de acasa) si cu ceai cald.

Aici intra 9 persoane (capacitatea cabanei este insa de 7 - 2 fotolii, o canapea extensibila de 2 pers, un pat dublu si un pat single)

In patul dublu si pe canapea intra la nevoie 3...dar nu prea as recomanda.
In single pot intra 2.

Pentru cat s-a deranjat, pretul a fost bun.

Nea peti, sigur o sa citesti asta, poate reusesti cu soba de teracota, si ai ar fii lux!
Multumim de cazare!
ICE

Re: Alternativa de cazare

Mesajde teo pe 18 Ian 2010, 21:21

Alte cabane/persoane care sa ofere cazare mai sunt? ceva cu o baie inauntru macar...si la cati km de domeniul schiabil? in afara de cabana nuta care are ocupata toata cabana..
teo

Mesajde ICE pe 19 Ian 2010, 00:10

:))
Exista Valea prahovei, Straja si Parang ;) (a nins, va puteti duce pe acolo)

Pentru cei care nu au inteles pana acum: daca ai X5, X6, Jeep sau oricea alta masina peste 50.000E nu ai ce cauta la Sureanu! Aveti Valea Prahovei, unde va puteti face mult mai usor remarcati si bagati in seama. Sureanu, e pentru oameni care nu vor decat sa se dea pe zapada cu placa sau schiuri! Bine ca momentan nu au aparut papucarii si ghiolbanii cu punga pe partie.
ICE

Mesajde Lutzifer_Berty pe 19 Ian 2010, 00:13

ICE scrie::))
Sureanu, e pentru oameni care nu vor decat sa se dea pe zapada cu placa sau schiuri!

:arrow: Foarte bun raspuns. Cam asta ar trebui sa fie motivul principal pentru care mergi la munte iarna. Eventual sa faci drumetii... 8-) in nici un caz sa iti arati masina, lanturile de la gat si telefonu. NU cred ca intereseaza pe cineva asta... poate pe acela care ii cu acelasi scop acolo :lol:
Lutzifer_Berty

Mesajde gmp pe 19 Ian 2010, 10:51

normal ca ice s-a simtit bine acolo ca doar a fost in cabana unde exista discuri vintage:), eu numai pentru asta vreau sa stau acolo, ca altfel m-as putea caza in sebes .
gmp

Mesajde mangeorge pe 19 Ian 2010, 17:48

ICE scrie::))
Exista Valea prahovei, Straja si Parang ;) (a nins, va puteti duce pe acolo)

Pentru cei care nu au inteles pana acum: daca ai X5, X6, Jeep sau oricea alta masina peste 50.000E nu ai ce cauta la Sureanu! Aveti Valea Prahovei, unde va puteti face mult mai usor remarcati si bagati in seama. Sureanu, e pentru oameni care nu vor decat sa se dea pe zapada cu placa sau schiuri! Bine ca momentan nu au aparut papucarii si ghiolbanii cu punga pe partie.

Toata lumea e bine venita, atata timp cat se da dovada de bun simt. Ce sunt aia papucari? :roll:
The best things in life aren't things!
mangeorge

Mesajde Rares Tileaga pe 19 Ian 2010, 18:34

Dar paltonarii si umbrelarii stii ce-s? :lol:
Vă așteptăm la centrul de închirieri schiuri, clăpari, bețe, plăci și boots din tabăra sportivă de la Prigoana!
Rares Tileaga

Mesajde peti pe 04 Feb 2010, 17:21

multumesc lui ice si celorlalti pentru comentariile pozitive.urmariti pe www.e981.ro primul film facut pe sureanu de trupa de prieteni din bucuresti. ice, te rog sa postezi exact adresa cu filmul. :D
peti

Mesajde peti pe 07 Feb 2010, 19:38

in wendul 19-21 feb sper ca voi fi din nou in lunci si pe partie.ma veti recunoaste dupa burta,barba sura si costumul galben de schi de la salvo timisoara cu inscriptia pe spate.sper sa aduc vederi si alte obiecte promotionale cu luncile si domeniul schiabil.
de asemenea daca fac rost de ceva malai mai aduc si teracota lui ice sa nu mai planga atat.
cazati-va cat mai des copii mosului sa am bani sa investesc in confortul vostru viitor,ca doar cu discurile vintage nu stiu cum va mai prostesc sa veniti la mine.
mos patru(al 4-lea)-primul a fost husar in primul razboi mondial-a murit in patul sau la 85 de ani cu un glonte in plamani incasat de la cazaci in1917,cu 2 pachete de marasesti pipate pe zi.am de la el o gramada de unchi si matusi de care nu stia decat el-ca strabunica-mea il batea de-l stalcea cand mai auzea de cate o noua aventura a mosului.
mos patru al doilea o scapat smechereste de razboiul2 da tot a incasat o schija de la bombardamentele americanilor de la veszprem ungaria la uzina chimica unde lucra.a murit in1991 la76 de ani intr-un tragic accident de circulatie in plina forta(cred ca il depasea pe strabunicu-meo)
nr 3 taica-meo,multam lui Dumnezeu ca traieste,dupa ce o fentat un grav atac cerebral in 2003,lui trebe sa-i multumim de cabana,practic el a construit-o in2008.
no gata cu genealogia,schiati si boarderiti in zapada ,pe soare
peti

Înapoi la Cazare