Pastrati curatenia!

Pastrati curatenia!

Mesajde admin pe 14 Ian 2010, 13:23

Fac pe aceasta cale un apel la bunul simt pentru toti vizitatorii zonei Luncile Prigoanei si imprejurimi - PASTRATI CURATENIA!

Nu de putine ori am fost nevoiti sa strangem dupa altii, pentru ca le era greu sa transporte cutiile de bere/sticlele de cola sau orice alte deseuri pana intr-o zona in care acestea se puteau depozita civilizat.

Nu uitati aruncarea gunoaielor in locurile nepermise este sanctionata prin lege, ca de altfel in toate tarile civilizate, iar pe langa asta sunt sigur ca nimanui nu-i place sa vada gunoaie pe drum sau pe langa partie. Daca aveti un sac de gunoi la indemana, va incurajez sa strangeti deseurile care polueaza zona, aratand astfel ca va pasa.

Multumesc!
admin
Administrator

Re: Pastrati curatenia!

Mesajde Cezar Popovici pe 28 Ian 2010, 16:15

Subscriu si eu!
Am cabana in Luncile Prigoanei si nu vreau ca in cativa ani sa vedem numai gunoi pe Valea Sebesului!
Cezar Popovici

Mesajde peti pe 07 Feb 2010, 19:46

la mine e lege,toate gunoaiele se strang din cabana si de unde gasesc oaspetii mei ramasitele betivanilor si nesimtitilor se baga in saci si se cara in tomberoanele din localitatile care au asa ceva.
admin.te rog sa ma cauti sa ne intalnim sa punem luncile si sureanu la cale :idea:
peti

actiune de ecologizare in lunci

Mesajde peti pe 22 Iul 2010, 06:51

icepand cu vinerea asta voi fi cca o sapt in lunci
am depistat in paduricea din spatele cabanei mele pina in spatele cabanei dl popovici foarte multe deseuri lasate de cocalari de-a lungul timpului si sunt insule intregi de zone poluate doar aici.
sunt convis ca si voi ati mai depistat asemenea zone,cum e si zona izvorului lu patru aflat pe drumul de sub cabana mea.va invit sambata cu saci,entuziasm,copii,prieteni,neveste,amante(nu va param).stiva ce o sstrangem o pozam si apoi il rog eu pe dom primar s-o care la tomberon.
oricum a venit momentul ca dansul sa timita sus in lunci containere pt peturi,hartie,aluminiu,alte metale si gunoi alimentar si sticla
va invit sa il stresati si voi pe aceasta tema pt ca nu mai vreau ca in continuare in loc de ciuperci afine,zmeura sa car la intoarcere sacii de gunoaie pe care le tot strang dupa porci din 2003.
fruntasii in productia de saci plini cu gunoaie stranse vor fi premiati de mos patru cu premii surpriza
salutare si va astept sambata la 10 la mine la cabana sa incepem :mrgreen:
peti

Mesajde cecilia pe 20 Aug 2011, 20:29

Buna seara
Am si eu de facut o remarca...prima data cand am fost la Luncile Prigoanei am ramas surprinsa de frumusetea poienii,drept vorbind am fost fascinata, a fost iarna si ne-am dus sa vedem terenul unde urma sa ne construim cabana...apoi am revenit in 1 mai in ideea de a petrece sarbatoarea muncitoreasca aici...am gasit zapada...shi brinduse cat cuprindea poiana...acum insa dupa mai bine de 4 ani am fost o saptamana in concediu si am gasit doze de bere, pungi de seminte....le strangeam ca pe branduse....Sper sa ne mobilizam si sa reusim sa pastram poiana Luncile Prigoanei curata. Multumesc
cecilia

Mesajde Coroana Prigoanei pe 19 Oct 2011, 19:35

Problema gunoaielor este pe cat de veche pe atat de fara raspuns. Si eu ca multi altii adun gunoul in saci menajeri si il reciclez. Hmmm, ma intreb, nu cumva solutia ar trebui sa o gaseasca cei care administreaza Luncile Prigoanei, respectiv Primaria Sugag?

Mihai Boer
0258-738073
Coroana Prigoanei

Înapoi la Anunturi importante