voi stiti ca mos patru(peti) e printre primii fericiti propietari de concesiune in mirifica lunca.
sunt incantat sa vad ritmul in care oamenii au inceput sa construiasca dar consider ca e mult haos in arhitectura cabanelor.un alt aspect cretin e ca fiecare face pe cont propiu investitii ca aductia de apa, canalizare,curent,drum,amenajarea terenului,escavari s.a.costul individual al acestora e o povara financiara mare pt fiecare propietar.
sa nu uitam de asemeni ca primaria sugag ne-a facut multe promisiuni chiar contractuale unele privind obligatiile de a face anumite investitii in favoarea noastra,din care relativ putine s-au materializat.altfel ii convingem sa -si tina promisiunile daca ii strangem cu o usa impinsa de peste 100 oameni sau daca ii stresam individual agitandu-ne cu cate un interes meschin personal.
si acum felicitari unor vecini ca:sorin toma,paul cristea,nicu hategan,radu moldovan care unindu-si fortele au dovedit ca facand investitiile mentionate mai sus in comun au reusit un proiect care m-a impresionat prin eleganta,functionalitate si cost redus/propietar de cabana.
felicit si initiativa dl.popovici care a adus impreuna cu primii sai asociati si vecini ai mei curentul in zona mea.sper ca atunci cand malaiul imi va permite sa ma alatur acestui proiect,si a altora pe care sunt convins ca le vom face impreuna.
in concluzie trimiteti-mi pe mail adeziunile voastre la infiintarea asociatiei"DEZVOLTAM LUNCILE PRIGOANEI",SI PE ACEST TOPIC ASTEPT COMENTARIILE,PROPUNERILE DVS,ASTFEL INCAT IN CEL MAI SCURT TIMP SA DOBANDIM PERSONALITATE JURIDICA.ASTFEL CU UN BRAIN STORMING PERMANENT PE CARE IL VOM FACE IMPREUNA AICI VOM EVITA COCALAREALA,MANELIZAREA,MITICIZAREA,VALEAPRAHOVIZAREA,ARIESENIZAREA,STRAJIZAREA LUNCILOR SI NE VOM CONSTRUI O STATIUNE CARE PASTRANDU-SI TRADITIA ZONEI DESCRISA DE SADOVEANU IN VALEA FRUMOASEI,SE VA APROPIA DE CE SE INTAMPLA IN ELVETIA ,AUSTRIA ,FRANTA,ITALIA SI TARILE NORDICE
MOS PATRU VA MULTUMESTE SI VA ASTEAPTA LA EL LA CABANA LA UN PAHAR DE IMPRESII SI POVESTI
0724309408 0740151647 0258818239 0356410315 [email protected] www.luncile-prigoanei.eu