hai sa facem o asociatie a tuturor locatarilor din lp

hai sa facem o asociatie a tuturor locatarilor din lp

Mesajde peti pe 22 Iul 2010, 06:29

voi stiti ca mos patru(peti) e printre primii fericiti propietari de concesiune in mirifica lunca.
sunt incantat sa vad ritmul in care oamenii au inceput sa construiasca dar consider ca e mult haos in arhitectura cabanelor.un alt aspect cretin e ca fiecare face pe cont propiu investitii ca aductia de apa, canalizare,curent,drum,amenajarea terenului,escavari s.a.costul individual al acestora e o povara financiara mare pt fiecare propietar.
sa nu uitam de asemeni ca primaria sugag ne-a facut multe promisiuni chiar contractuale unele privind obligatiile de a face anumite investitii in favoarea noastra,din care relativ putine s-au materializat.altfel ii convingem sa -si tina promisiunile daca ii strangem cu o usa impinsa de peste 100 oameni sau daca ii stresam individual agitandu-ne cu cate un interes meschin personal.
si acum felicitari unor vecini ca:sorin toma,paul cristea,nicu hategan,radu moldovan care unindu-si fortele au dovedit ca facand investitiile mentionate mai sus in comun au reusit un proiect care m-a impresionat prin eleganta,functionalitate si cost redus/propietar de cabana.
felicit si initiativa dl.popovici care a adus impreuna cu primii sai asociati si vecini ai mei curentul in zona mea.sper ca atunci cand malaiul imi va permite sa ma alatur acestui proiect,si a altora pe care sunt convins ca le vom face impreuna.
in concluzie trimiteti-mi pe mail adeziunile voastre la infiintarea asociatiei"DEZVOLTAM LUNCILE PRIGOANEI",SI PE ACEST TOPIC ASTEPT COMENTARIILE,PROPUNERILE DVS,ASTFEL INCAT IN CEL MAI SCURT TIMP SA DOBANDIM PERSONALITATE JURIDICA.ASTFEL CU UN BRAIN STORMING PERMANENT PE CARE IL VOM FACE IMPREUNA AICI VOM EVITA COCALAREALA,MANELIZAREA,MITICIZAREA,VALEAPRAHOVIZAREA,ARIESENIZAREA,STRAJIZAREA LUNCILOR SI NE VOM CONSTRUI O STATIUNE CARE PASTRANDU-SI TRADITIA ZONEI DESCRISA DE SADOVEANU IN VALEA FRUMOASEI,SE VA APROPIA DE CE SE INTAMPLA IN ELVETIA ,AUSTRIA ,FRANTA,ITALIA SI TARILE NORDICE
MOS PATRU VA MULTUMESTE SI VA ASTEAPTA LA EL LA CABANA LA UN PAHAR DE IMPRESII SI POVESTI
0724309408 0740151647 0258818239 0356410315 [email protected] www.luncile-prigoanei.eu
peti

Re: hai sa facem o asociatie a tuturor locatarilor din lp

Mesajde cezarcolibri pe 15 Dec 2010, 11:16

cezarcolibri

Mesajde Rares Tileaga pe 16 Dec 2010, 11:51

Bravo Peti. Imi place enumerarea foarte convingatoare a defectelor pe care vreti sa le evitati, gen cocalareala, manelizarea etc.
Oameni buni, succes mult!
Vă așteptăm la centrul de închirieri schiuri, clăpari, bețe, plăci și boots din tabăra sportivă de la Prigoana!
Rares Tileaga

Mesajde peti pe 22 Dec 2010, 01:18

draga cezar,multumesc pentru ralierea la proiect.de altfel atat eu cat si tatal meu am fost foarte bine primiti la vila voastra de catre parintii tai.felicitari pentru cum ati construit-o.
deocamdata eu stau mai mult pe la timisoara,dar daca te poti implica in infiintarea juridica a asociatiei eu si inca cativa prieteni din lunci ne vom alatura.
poate iese si o finantare europeana pentru acest potential ong?
astept si alte idei,si alti potentiali membri.
multumesc rares.
peti :D
peti

Mesajde cezarcolibri pe 27 Dec 2010, 23:15

Buna!
Eu ma pot ocupa de infintarea unui ONG care sa aiba ca scop promovarea luncilor prigoanei, sustinerea drepturilor proprietarilor din luncile prigoanei in fata autoritatilor precum si orice actiune care vizeaza luncile prigoanei.
Pt a demara prioectul trebuie sa stabilim o intalnire cu inca cativa proprietari care vor sa ia parte la ong, stabilit exact directia care dorim sa o urmam dupa care trebuie facute actele pt infintareaONG-ului. Parerea mea este ca trebuie sa ne intalnim doar cativa cunoascatori pt a discuta partea tehnica. Din experienta va spun ca in cazul in care chemam 20 pers o sa fie 20 pareri, majoritatea nu au pregatire sau experienta in asemenea actiuni dar o sa isi dea cu parerea si o sa incerce sa influenteze activitatea dupa interesul propriu si nu din rautate ci din lipsa de experienta si educatie in domeniu va face rau priectului!
trebuie sa gasim o solutie de comunicare foarte rapida si eficienta intre cei implicati in puterea decizionala si sa incepem sa ne miscam!
Cezar
cezarcolibri

Mesajde peti pe 01 Ian 2011, 20:35

bine gandit cezar.forumul e o cale de a ne pune de acord.am avut deja cateva discutii cu primarul din sugag pt a infiinta un punct de prim ajutor,interventii in situatii de urgenta.reactia a fost una pozitiva.sper ca si alte proiecte ce le vom initia impreuna sa aiba succes(aductia de apa,punct de colectare a deseurilor,telecomunicatiile,imbunatatirea starii drumurilor)
un an nou fericit tuturor :D
peti

Mesajde cezarcolibri pe 03 Ian 2011, 09:34

peti scrie:bine gandit cezar.forumul e o cale de a ne pune de acord.am avut deja cateva discutii cu primarul din sugag pt a infiinta un punct de prim ajutor,interventii in situatii de urgenta.reactia a fost una pozitiva.sper ca si alte proiecte ce le vom initia impreuna sa aiba succes(aductia de apa,punct de colectare a deseurilor,telecomunicatiile,imbunatatirea starii drumurilor)
un an nou fericit tuturor :D

La Multi Ani!
Referitor la cele scrise consider ca foarte necesar este rezolvrea problemei cu apa si colectarea deseurilor. La nivelul de ocupare din lunci punctul de prim ajutor nu va avea o activitate care sa-si motiveze pezenta. Este bine pt viitor sa se faca si asa ceva ca sigur va fi nevoie.
cezarcolibri

Mesajde victorionescu pe 03 Ian 2011, 10:41

La multi ani !
Ma numesc Victor Ionescu și sunt propietarul unei cabane de vacanta ridicata inca din anul 2 000 in Luncile Prigoanei.De atunci și pana in prezent am asistat la modul in care s-au ridicat celelalte constructii și la modul in care Primaria Sugag a girat aceste constructii(prin autorizatiile de constructie eliberate)și cum si-a onorat obligatiile contractuale.După zece ani constat că dezvoltarea este din ce in ce mai haotica,că Luncile Prigoanei vor deveni o mare groapă de gunoi dacă nu se iau măsuri.Pădurile mrginașe luncilor și chiar luncile sunt pline de peturi de plastic și cutii de bere goale,iar odată cu dezvoltarea domeniului schiabil Surianu pericolul este tot mai mare.In aceste conditii salut ideea vecinului privind organizarea intr-o asociatie care să poată asigura o mai mare forță in relațiile cu Primăria Sugag și petru o mai bună apărare a drepturilor noastre in general.
In consecintă,precizez că sunt de acord cu ideia organizării, considerand-o ca singura cale prin care putem avea un cuvant de spus in modul in care se v-a dezvolta zona.
victorionescu

Mesajde mangeorge pe 04 Ian 2011, 14:58

La multi ani!

Avem o sectiune noua pentru proprietarii din Luncile Prigoanei aici http://www.luncile-prigoanei.ro/asociatia-proprietarilor-din-luncile-prigoanei-f11.html

Momentan acest topic nu este vizibil decat pentru cei ce s-au anuntat aici ca si proprietari si sunt dornici sa se implice.
The best things in life aren't things!
mangeorge

Mesajde cezarcolibri pe 07 Ian 2011, 09:27

mangeorge scrie:La multi ani!

Avem o sectiune noua pentru proprietarii din Luncile Prigoanei aici http://www.luncile-prigoanei.ro/asociatia-proprietarilor-din-luncile-prigoanei-f11.html

Momentan acest topic nu este vizibil decat pentru cei ce s-au anuntat aici ca si proprietari si sunt dornici sa se implice.

Am incercat sa intru pe link da nu am putut deoarece nu sunt autorizat! Daca doriti sa-mi dati si mie acces.....ma incadrez la proprietrii de cabane din Lunci :?
cezarcolibri

Următorul

Înapoi la Anunturi importante