Santierul Prigoana

Posibilitati de cazare in zona.

Santierul Prigoana

Mesajde radu pe 12 Aug 2010, 17:01

Salut la toata lumea.Ieri am urcat la Luncile Prigoanei cu cel mai nou prieten;Peti.Ne-am cunoscut pe net de vreo luna si ieri an sfarsit personal.Am urcat la Poarta Raiului ,la partii si la cab. Sureanu. An lunci se construieste peste tot .Sper sa fac cat mai curand parte dintre fericicitii posesori ai unei parcele de teren,si sa reusesc construirea unei cabane turistice.Apropo de cabane; la Peti, sau cabana lui Patru daca vreti,se pot caza pana la 7 persoane.Cabana are doua camere destul de comode,o baie ( an faza de utilare)si o terasa care pe timp de vara e splendida.Odata terminata baia cred ca va fi o cabana foarte comoda pentro o familie sau un grup de prieteni, ca sa nu mai vorbim despe disponibilitatea si deschiderea de suflet a poprietarului(Peti).Ce m-a intrigat an lunci este lipsa totala a oricarei informati.Nu exista un punct de informare,si daca nu cunosti pe nimeni e destul de greu sa te descurci; dar cred ca fiind anca an faza de santier se va rezolva si acest lucru.
radu

Re: Santierul Prigoana

Mesajde cezarcolibri pe 07 Ian 2011, 09:39

Da, intradevar este un santier in toata putra cuvantului. Se construiste de primavara pana toamna tarziu. speram ca in 2-3 ani sa se mai linisteasca santierul si sa revina linistea cea dorita. Problema este ca se va aglomera zona si nu va mai fi asa salbatica!
cezarcolibri

Înapoi la Cazare